Supernova är helt galen!

Skulle rida Novis idag och han var helt galen, aldrig sett honom så! Han bockade och skenade och stegrade, vet inte vad han hade för sig. Så jag ställde in honom i boxen och ser hur han är någon annan dag.
 

Bad update!

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men Timonella är nu såld till en kille i södra delen av Sverige. Hon åkte i Torsdags så jag har inte haft någon lust att vara inne på SSO eller blogga. Som tur var så finns ju nu stallhjälpen, så jag betalade det framtills på lördag. Loggade bara in nu för att kolla henne. Hon är duktig och vet vad hon gör!
Men tänkte allafall ge er en förklaring för det dåliga bloggandet, så nu vet ni! :)
När jag ändå var inne så red jag ut med Novis en stund, mysigt var det nu när stjärnorna lyser klart, för er som inte vet så betyder namnet "Supernova" stjärna på latin ;)
 

Onsdag!

 

Novis är i level 12! :D

Äntligen är jag snart klar med honom så han kan tävlas i champs! 
 

Waterfall!

Idag visade Emily mig att komma ner i vattenfallet vid Valedale. Höll på att bli galen men sedan så kom hon och poff så var jag nere! Så jag tog lite bilder innan jag nu loggade ut innan jag ska slå på en film med pojkvännen. Vi syns imorn, om någon vill hitta på något så kan ni alltid höra av er imorgon när jag loggar in så kanske vi kan mötas och göra något. Jag är ledig heela långa vecka så bara att tuta och köra! :D
 

Ändring!

Lite ändringar har skett i designen då jag fick en önskan om att lägga ut hästarnas info. Jag tänkte att för att alla ska kunna hitta det enkelt så la jag ut den i panelen. Hoppas ni tycker om ändringen och att ni finner den intressant att läsa. Jag älskar att få åsikts kommenterarer för det gör att jag kan utforma bloggen efter saker jag inte själv tänkt på att göra. Tack Lucy för tipset, hoppas du blev nöjd! :)
 

Dubbla star coins helg gör mig fattig!

Jag älskar dubbel helg men blir pank IRL då, har inte jobb nu eftersom det är skola som gäller, men idag har jag bränt 200 spänn.. Men de är värt det OMG *.*
Idag blev jag medlem i bästa Beccas klubb, Lame champions. Bara älskar namnet! 
 

Godnatt!

Nu är jag äntligen klar med dagens sprickor och allt, så nu kryper jag ner! Godnatt! 
 

Spelberoende?

Ja som rubriken lyder så funder jag på om jag är det, jag sitter på min pojkväns sega dator som han inte använder. Jag får inte spela SSO på han andra xD Men jag sitter alltså på en dator där man måste trycka stenhårt på bokstaven O för att skriva med den. Och jag märker att det är vääldigt många ord som har O i sig när man chattar..
That's why, jag inte har några bilder att ge er men jag ger er bildbomb imorgon från uteritten med Rosebelle :)
Sovgott! 

Nu har jag upplöst SM.

Nu är det slut med Strong mustangs för mig. Det var Niks grej och jag känner att jag klarar inte av att starta en klubb. Har ingen att dela klubben med heller för vill ha någon vet hur man får till en bra klubb och det skulle ha varit Nik. Men det blev inte så nu. Så nu lämnar vi alla Strong mustangs i minnet och tackar världens bästa Nikki Skynight för att hon fört oss alla samman. 
Jag tackar alla för tiden men jag klarar inte av att äga en klubb. Men vi kanske ses i framtiden!
 
 

What?!

Vad är detta!
I videon filmar dom på ett ställe och det ser ut som södra jorvik! Kollar ni så är det helt andra personer. Bland annat vaktmästaren från skolan i spelen Star Academy och Starshine legacy! Tänk om det är södra jorviks stall,OMG
 

Yes!

Nu går det framåt i levlingen, nu är Rosebelle uppe i level 4. Går jättefort med henne, känns inte som att jag köpte henne igår!
 

woppie!

Testade att hoppa med Rose, hon är verkligen höjd rädd. MEN jag fick henne tillslut att hoppa upp på ridhuset!
 

Nu har vi ännu ett tillskott i familjen!

Nu har vi ett sto hemma i stallet så nu är det inte bara jag och pojkarna längre! Välkommen Rosebelle!
 

Är väldigt osäker men ändå säker.

Jag är säker men ändå osäker på om jag vill starta en klubb. Jag vet att folket från SM bara kommer gå med i den om Nik hoppar in i den. Vilket jag dock inte tror hon kommer göra eftersom hon sa att hon kommit in i en annan klubb. Så jag får isåfall knaggla mig upp helt på egen hand jag vet inte hur jag ska göra om det blir nån ny SM för lät inte som att Nik vill att jag tar upp den. Jag vill inte fråga heller eftersom hon förmodligen är lite nere nu eftersom hon nyss upplöst den. Får nog se om jag fixar en egen klubb så jag kan koppla mitt egna namn till en klubb.
I will meet you all again strong mustangs.
 

Det gick fort de där!

Nu är dom igång, dom jobbar hårt som stänger servern nu kl. 8 på kvällen! Vi ska verkligen tacka dom för den här tjänsten dom gör oss nu!
Lyft hatten för Starstable teamet!
 

Här är lösningen.

Hej allihopa!
Vi vill bara berätta att dagens uppdatering kan ta lite längre tid för vi flyttar våran databas/spelserver till en ny plats.
Vänliga hälsningar Starstable Facebook grupp
 
Detta är anledningen till att vi loggas ut, pappa har förklarat det som att de har funnits virus på deras databas så de måste flytta den. Detta är ett stort projekt och för att få allt perfekt måste dom typ gå igenom att filer också och kolla så allt är fritt från virus och andra tekniska bakterier. Det kan ta tills helgen att fixa detta men även imorn kan det vara klart, hur som hellst ska ni nog ha koll på nyhetsflödet på starstable.com så märker ni när det är fixat. Att bomba supporten med mail gör inte saken bättre, även små fåglar måste ha tålamod. Gör läxor medans pojkar och flickor! :)

Uppdateringar!

Nytt race exklusivt för ponnyer!

2013-09-18
Hejsan! Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!
Ny tävling: - Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.
Hjälp Penny och Polly! Prata med Penny!
Ponnyer: - Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!
Oemotståndligt söta! Oemotståndligt söta!
Vänliga hälsningar, Star Stable-gänget

Uppdateringar!

 

Cow jump!

Haha hade tråkigt så hoppa över lite kossor i Valedale. Måste skaffa mig ett liv owo
 
 
 

Finally!

Äntligen börjar det synas lite på min tjockisen Bravve också ;)
 

Event, fyllehoppning!

Idag hade vi fyllehoppning med klubben. Blev lite problem i början dock, men i slutet kom vi igång och Becca blev mästare tills på Söndag.
 
Vet inte egentligen hur man ska nå fram till folk i en klubb men jag tycker att vissa inte engagerar sig över huvudtaget i SM. Idag var vi 3 personer på eventet om man räknar bort Sosso och Nik och jag tycker väl de var kul att nån mer kom men inte är det normalt att de är en klubb med 30 stycken i och sen kommer bara 3 personer. Jag blir så irriterad. Jag älskar Strong Mustangs och jag vill mer än allt att det ska vara en klubb som alla vill vara med i och vi har roligt hela tiden tillsammans men så är det ju inte just nu. Jag vill att medlemmar i klubben är aktiv minst 2-4 timmar om dagen för att det ska funka med allt det här. Vill inte att nik ska behöva stänga ner klubben igen. Det blir sämst!
Om nån i klubben läser detta, KAN INTE ALLA BARA SKÄRPA SIG OCH VISA ATT VI VILL HA KVAR STRONG MUSTANGS ISTÄLLET FÖR ATT TA ALLT FÖR GIVET OCH SEN GNÄLLA NÄR DEN DÅ KOMMER UPPLÖSAS!
 
 

Supernova är i level 10!

Hatar att levla men att få se den här gula texten gör det så mycket värt det!
 

Svider

Har fortfarande inte kunnat somna eftersom pappa berätta att vi måste sälja Timonella för att vi inte har råd att ha kvar henne + att jag börjar bli för lång för henne .. Vet inte om jag kanske kommer börja rida på näset men vet inte känns inte som att Ånge kan så mycket om hästar på den ridskolan. Får se hur jag gör men imorgon under dagen ska jag åka och kramas med Tima för jag kommer sakna henne så.. Pappa skulle iallafall prata med en pappa till en tjej på 11 år som vill köpa henne, dom bor i Småland. Har iallafall sagt att jag vill vara med när hon provrider och om jag inte tycker att hon är tillräckligt bra för att träna henne i den sorts dressyr hon kräver så får hon inte köpa henne, för MIN häst ska komma till en ägare som tar han om henne bra och inte fel sköter henne, får jag säga de själv så skulle jag vilja att en äldre person tar henne men jag kan inte säga något än för hon kanske är bra på att rida ändå. Får se hur det blir iallafall. Tycker allt kom så plötsligt.. 

DBC kön

Åh den står still ju.. Nik ligger dessutom 5 platser före mig såg jag nu haha x) 



Dressyr idag och sedan kurragömma i VD

Idag hade vi först dressyr tävling med SM och Nikki lärde oss att göra piruetter. Sedan övade vi lite volter m.m.Sen så körde vi kurragömma i valedale och det var galet! Haha höll på att somna sista gången då jag bara stod i transporten men de slutade med att Nik gav upp x)Sen så skulle vi ha haft sanning & konsekvens hoppning men Nik var tvungen att dra och Sosso kom aldrig O.o Så jag och Becca körde istället konka hoppning bara vi två, Michelle var med en stund men sen drog hon.
Riktigt kul var det, men sen var jag tvungen att logga.. Imorgon hoppas jag det blir ännu mer roliga event!

Kvällshumor

Haha satt och kolLa igenom Facebook och hittade denna, hahaha! 



Header åt Daisy

Nu är jag klar med headern åt Daisy. Jag blev faktiskt nöjd men eftersom att lökarn inte sa nåt så vet jag inte om hon blir nöjd över att den är vit bakgrunden xD
 
 

Länk byte!

http://nikkisstarworld.blogg.se/
Kolla in världens kungligaste bruttas blogg. Nikki skriver om sin vardag på Starstable Online.
En sjukt bra blogg och Nikki är en riktigt rolig lökig filur!
Kolla in bloggen, ni kommer inte bli besvikna.
 
Daisy är en tjej som jag träffat nu igenom den nystartade SM och hon är sjukt roligt och en helt vild och galen tjej. Kolla in denna galna tjejens blogg!
Ni kommer inte bli besvikna!
 

crazy daisy! :D

 

Dressyr träning med SM

Idag blev det en till dressyr träning innan championaten, fast idag höll Sally i det. Roligt fast kort, vet inte om vi skulle fortsätta nu efter championatet men det återstår att se såklart.
 

Önske häst!

Jag blir galen på att dom inte har araber på starstable! Åh jag skulle köpa en direkt! Dom är sååå fina *o* 





Dressyr tävling med Strong Mustangs!

Idag var det dressyr tävling för SM, jag gjorde ett lite slarvigt program och syftade mest på att framföra Supernova fint än att byta håll efter att jag vänt snett igenom, såhär blev i alla fall resultatet på pallen.
1. Elsa Longlord,
2. Ida Longwater,
3. Denise Moonwater,
4. Sara Darkhill, 
Såhär blev även min kritik.
Bra: Väldigt mjuka svängar och du tar in alla tips och gör ngt riktigt bra av dem Sara!
 Tips: Bryt av ung. vid en bokstav istället och gena inte i hörnen. När du svänger snett igenom byt då varv. :)
 poäng:38/50
 
Blev väldigt glad över den positiva kritiken, mitt sätt att visa att jag tog åt mig kritiken var att jag igår på träningen fick ett tips av Nikki att rida snett igenom och då göra volter i en åtta. Så jag använde en variant av det i mitt program.
Jag blev väldigt nöjd med min placering också så jag fick även en mästar titel för veckan eftersom att jag hade bäst matchande kläder, jag hade dressyrsetet från fashion barn på mig! :)
Här är lite bilder!

Älskar alla mina kära vänner i SM! <3

Jag och Becca :)
Jag och ida, älskar hennes hatt och tröja *-*
 
En nackdel med vissa nya deltagare i SM som nu inte längre är det av dom jag menar är att dom är riktiga barnungar, dom kan inte ta ett nej och man ska alltid tycka synd om dom!
En tjej vart skitförbannad över att HON inte anmält sig och då inte fick vara med.
Då sa ju jag självklart att hon har ju haft sedan i Onsdags att anmäla sig så det finns inte någon ursäkt. Till svar då så fick jag ett ryt om att hon inte blev med i SM förrän igår.. Och jag svarade ju och bad om ursäkt och efter att jag bett om ursäkt så lämnar hon klubben..
 
Sedan var det en annan tjej som jag faktiskt tyckte synd om då hon skämtade om att hon kom 2:a i VDC då hon inte var med och precis innan hon skulle skriva att hon skämta så frågade nikki "hade du kört?" och då kom hennes svar "jag skämta" och då blev allt ett missförstånd. Men ja.. hon överreagerade och lämnade klubben och ingen verkade fatta varför förutom jag och jag orkade inte förklara så brydde mig inte, what's done is done right?
 
Ja nu har ni fått en inblick om min dag och nu ska jag på discot :)
 

Dressyr träning med SM

Nu har vi avslutat kvällens träning inför morgondagens dressyr tävling. Fick mycket bra tips och feedback av Nikki och Sofia. Skulle ha lagt in många bilder men jag tog de flesta med fraps och vet inte hur jag får in dom för kan inte ens hitta skiten när jag ska välja filer från datorn...  :)
 

Klara kratsar hovarna på sin osynliga häst!

Haha såg klara utanför ridhuset och var bara tvungen att ta en bild.
 
 
 

Levlar

Eftersom jag är hemma med feber så passar jag på att levla Supernova. Försökte också lära mig Photoshop men ja.. det gick inte som planerat, så jag gav upp xD
Men jag måste köpa hö nu sen så tänkte jag träna Supernova inför dressyr tävlingen med Strong Mustangs. Jag ger er bilder sen! :)
 

Godmorgon

Har ni sovit gott och är laddade för ännu en SSO dag? Det är jag, ha en fantastiskt bra dag! :)

Dagens Sprickors

Här är dagens sprickor! :)
 
 

Dagen uppdatering

I dagens uppdatering kom det solglasögon och vanliga glasögon, vad tycker ni om dom?
Själv så tycker jag att priset för vissa är ett skämt, som dom dyraste som kostar 349 Starcoins. Det är helt orimligt enligt mig, men ja kanske inte för andra.
Här är bilder på solglasögonen och glasögon.
Dessa fick man som Life Time medlem. Dessa är helt ok enligt mig, kanske för att dom var gratis xD
Såhär ser dom andra ut, ni ser priset också :)
 
 
 

Supernova


Film making!

Gjort en film ikväll, så det har tagit typ ja, hela kvällen sen jag var ute och red min häst irl.
Sen efter jag var klar med det så fiskade jag lite snabbt och nu tänkte jag ge er filmen!
 

Dagens Sprickors

Här är dagens sprickor som idag är runt Valedale och Firegrove :)

En i skogen längs silversongs floden.
En vid gruvan nedanför Firegrove.

Och en vid Doyles kyrkruin.
 
Hoppas det var till hjälp! :)
 

Spirit


Är den inte för snygg!

Hittade den här bilden på Amanda Lightfields blogg, den är så OTROLIGT fin!
Bilden är gjord av Justine Southbell som bloggar på Southbell.blo.gg

Levlar Supernova

Bestämde mig för att levla Supernova när jag ändå hade lite tid över, så ja.. Han kom en bit mot level 10 idag.
 

JA JAG ÄR LYCKLIG JA JAG ÄR LYCKLIG JA JAG ÄR LYCKLIG HELA LÅNGA VECKAN UUUUT!

Jag är så glad att jag vill skrika från ett berg! Strong mustangs är tillbaka igen, min älskade klubb! Nikki startade den igen och jag är så glad glad glad! :D
Gå med du med i världens bästa klubb, mejla Nikki Skynight!
Hoppar av glädje gör även Supernova!
 

Dagens Sprickor

Här är dagens sprickor.
En mitt i galoppbanan.
En på ängen precis nedanför observatoriet.

En på Valedalevägen ovanför Firegrove bron.
 
Hoppas det var till någon hjälp! :)

 
 

Hej på er!

Ikväll tog jag en tur ut med Supernova, vi red lite här och var men tog bilder i paddocken ovanför Valedale. Gjorde även lite dagliga uppdrag i stallen så att jag kunde ha råd med hö åt alla hästarna. Jag kommer inom kort att lägga upp information om alla mina hästar.
 

HÄR KAN DU SKRIVA INFO OM DIG SJÄLV!


HÄR KAN DU SKRIVA INFO OM DIN HÄST